Zwembad inrichting

Waterfly Nederland

Goudstraat 2
Industrieterrein Oostervaart
8211 AP Lelystad


Telefoon
0320 - 26 18 33

Maatwerk


Doorzwemmatten

Doorzwemmatten

Naast een standaard doorzwemmat kunnen wij op diverse afmetingen doorzwemmatten voor u maken. Wilt u een klein oefenscherm of een scherm met meerdere gaten? Dit is bij ons allemaal mogelijk. Vind u een doorzwemscherm nogal saai? Dit hoeft niet meer! Van een zonnetje om het gat tot een doorzwemmat met full colour print, dit is allemaal mogelijk! Heeft u de Fast & Easy doorzwemmat al gezien? Ook deze kan eventueel naar wens aangepast worden.

Duikspelletjes

Duikspelletjes

Sinds kort heeft Waterfly een aantal duikspelletjes in het assortiment. Ook deze spelen kunnen naar wens aangepast worden met een eigen logo, mascotte of opdruk.

Natte sportschool

Heeft u de “natte sportschool” al gezien? Dit is het antwoord en de oplossing om de terugloop in bezoekersaantallen bij doelgroepen en recreatiezwemmen te keren. Het programma kan samengesteld worden uit een twintigtal speciale oefeningen en is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. In overleg met u stellen we graag een pakket samen waarmee u optimaal gebruik kunt maken van uw ruimte en de “natte sportschool”.

zwemkleding

Kleding

Is het niet mooi als uw club of zwembad een eigen uitstraling heeft? Wij ontwerpen de kleding naar uw wens met uw logo, kleur, naam etc. Bij Waterfly is het zelfs mogelijk om full colour afbeeldingen te printen op de badkleding. Zelfs een foto op uw badpak is een optie.

Overlooprooster

Overlooproosters

Gaat het om een klassiek zwembad, recreatiebaden of verschillende welnessbassins? De Waterfly roosters worden speciaal ingemeten en passen dus overal!


Startblok

Roestvast staal

Bij Waterfly weten we als geen ander dat standaard constructies in roestvaststaal vrijwel niet bestaan. Elk zwembad of elke sportaccommodatie heeft eigen problematiek en/of wensen en vraagt dus om een op maat gemaakte oplossing, welke uiteraard voldoet aan alle geldende normen. Met de productie en montage in eigen beheer kunnen wij snel handelen en inspelen op de wensen van de klant. Voor trappen, startblokken, hekwerken en vele andere rvs artikelen kunt u bij ons terecht.

Materiaalwagen

Materiaalrekken en wagens

Heeft u een ruimte die ingericht moet worden? De geheel kunststof materiaalrekken en wagens van REA zijn leverbaar in een ongekende diversiteit aan uitvoeringen. Heeft u een berging met hoekjes, leidingen of andere bijzonderheden? In overleg met u kunnen we de ruimte bekijken en deze zo economisch mogelijk inrichten en zorgen voor zo min mogelijk ruimteverlies.

Wedstrijdlijnen

Advisering inrichting zwembaden

Het inrichten van een zwembad is een hele klus. Wij helpen u daar graag bij! Waterfly Nederland heeft meer dan 20 jaar praktijk ervaring de nodige kennis in huis! Maak gerust een afspraak met ons en laat u goed adviseren.


Heeft u vragen?

Ben u op zoek naar een artikel en kunt u dit niet vinden of zou u een bestaand artikel graag in een ander jasje zien? U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen en de mogelijkheden bespreken.