Lijnen

Waterfly Nederland

Goudstraat 2
Industrieterrein Oostervaart
8211 AP Lelystad

Telefoon
0320 - 26 18 33

Reviews


Herman van Eykelenburg-  Werkvoorbereider & Planner De Mirandabad.
Al een jaar of tien doen we zaken met Waterfly Nederland, met volle tevredenheid dat geld voor alle facetten. Een duidelijke offerte, een eerlijke prijs, zeer goede service het zelfde geld voor de nazorg bij een eventueel probleem. Een zeer sterk punt van Waterfly is dat men meedenkt om samen tot de juiste beslissing te komen betreffende het product.
In de toekomst zal de samenwerking met Waterfly worden voortgezet of verder uitgebreid worden, over de andere zwembaden.

Herman van Eykelenburg,
Werkvoorbereider & Planner 
RVE sport en Bos (zwembaden )
Gemeente Amsterdam.


Oscar Boelema- Eigenaar Zwemschool ZwemZeker Ede
Al sinds de start van Waterfly Nederland bestel ik naar grote tevredenheid de meest uiteenlopende materialen. Bij de bouw van de huidige zwemschool heet Leo meegedacht en adviezen gegeven waardoor we goede keuzes konden maken. Waterfly Nederland heeft aandacht en tijd voor je en ik ben ervan overtuigd dat we nog jaren verder kunnen met deze mooie samenwerking.


Alwin Heij- Manager Sportfondsen Wageningen
Wij doen al jaren erg plezierig zaken met Waterfly Nederland. Buiten hun reguliere aanbod, is maatwerk ook goed af te stemmen met dit bedrijf. Leo heeft een brede ervaring in de zwembadwereld, is creatief en denkt goed mee in diverse vraagstukken die wij aan hun voorleggen. Veelal zijn de materialen op voorraad en anders binnen korte tijd leverbaar. Kortom Waterfly is voor ons een prima partner!


Miralem Music- Bedrijfsleider Zwembad Afrikaanderplein Rotterdam
Ik werk de afgelopen 4 jaar met Waterfly Nederland. Deze samenwerking verloopt naar alle wensen. Ik ben erg tevreden over de producten van Waterfly alsmede de snelle service. Ze zijn niet alleen een verkooppunt voor zwemproducten, maar treden ook op als adviseur. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste producten hebt gekocht voor een juiste prijs en geen spijt hebt van je aankoop. Daarnaast is de service achteraf ook altijd uitstekend en staan ze altijd klaar om je van de juiste dienstverlening te voorzien. Kenmerkend voor Waterfly is: goede service, goede prijs- en kwaliteitsverhouding, snelle levering, klantvriendelijk, denken met je mee en duidelijke communicatie en afspraken. 


Lugo Schoonman- Manager Zwembad De Schaeck Twello
Wij doen al heel veel jaren goede zaken met Waterfly Nederland. Met name de persoonlijke aandacht en het meedenken in onze organisatie zijn grote pluspunten. Wij hebben een zwembad met 240.000 betalende bezoekers per jaar en gebruiken diverse producten van Waterfly Nederland. Met name de fitnesstoestellen en zwembadspelmaterialen worden naar alle tevredenheid gebruikt en leveren extra bezoekers op. Over het toepassen van deze producten is er een prima advisering Als er iets moet worden bijgestuurd of verbeterd is dat geen enkel probleem. Er is dus een prima samenwerkingsverband met Waterfly Nederland.


Maurice de Beer- Teamleider Zwembad Drieburcht Tilburg
Waterfly is een zeer gewaardeerde leverancier van de zwembaden binnen de Gemeente Tilburg. Wat wij als zeer positief ervaren is het snelle en adequate reageren van Waterfly en de positieve en eerlijke praktijkadviezen. Of het nu gaat om doelgroepen of technische informatie, we kunnen bij Waterfly terecht. Dit heeft bijvoorbeeld geleidt tot een goede economische inrichting van alle bergingen in ons zwembad. 


Eddy Schuurmans- Manager Zwembad De Meerval
Sinds vele jaren doen we al zaken met Waterfly Nederland en al die jaren naar volle tevredenheid. Goede informatie over alle producten en snelle service staat bij Waterfly hoog in het vaandel. Niet alleen maar een product verkopen maar mee denken en zoeken naar oplossingen en het geven van goede adviezen heeft een hoge prioriteit. De tijd nemen voor je klant, ook in een maatschappij waar alles snel moet! Wij zijn er van overtuigd dat deze samenwerking ook de komende jaren zal worden voortgezet!


Karin Meijnders- Optisport Sliedrecht/ Bronbad de Lockhorst
Reeds enkele jaren doen wij erg plezierig zaken met Waterfly Nederland. Kwaliteit, service en goede leveringen is waar wij waarde aan hechten en met Waterfly hebben wij hierin een goede leverancier gevonden. Waterfly komt afspraken na, denkt mee in oplossingen en als we een probleem hebben staan ze altijd voor ons klaar. Ook materialen die ze niet standaard in het assortiment hebben, kunnen ze vrijwel altijd leveren. Ik ben een zeer tevreden klant!


Henk Smit- Manager Zwembad de Dôbe op Terschelling
Waterfly Nederland is een gespecialiseerde onderneming die zich richt op zwembad materialen. Zowel les- en trainingsmateriaal alsmede de inrichting van zwembaden. Waterfly Nederland onderscheid zich mijn inziens op het gebied van de enorme deskundigheid van de medewerkers. Het meedenken en het snel leveren van artikelen en het nakomen van afspraken is een zeer sterk punt van Waterfly Nederland. Ik kan niet anders concluderen dat de samenwerking met Waterfly Nederland prima is.


Wilco Pinkert- Teamleider zwembaden en sporthallen Gemeente Rijssen- Holten
Het is altijd prettig zaken doen met Waterfly. Vriendelijk personeel en een goede service. Staat iets niet in de folder of op de website dan kijken ze toch of ze dit kunnen leveren. Ook is er tijd voor persoonlijk contact. Waterfly blijft kijken naar vernieuwingen en komt regelmatig met iets op de markt dat het werk op de zwembaden makkelijker maakt.


Kees Elsackers- bestellingen voor de zwemverenigingen Den Haag
Het contact met Waterfly is goed zowel telefonisch als per email. De leveringen zijn altijd binnen 8 dagen binnen. Eventuele reparaties (duikschermen) worden snel gerepareerd.


Yvor Seinen – Zwembaden Ommen-Hardenberg
Waterfly staat voor ons voor: Betrouwbaar, meedenkend, snel, creatief en kwaliteit! Belangrijke kenmerken die de basis vormen voor een jarenlange samenwerking.


Bryan Ondaan- Zwembad IJsselmonde
De samenwerking tussen Waterfly en Zwembad IJsselmonde is al jaren zeer prettig te noemen. Waterfly handelt snel, klantvriendelijk, professioneel en geeft een zeer goed service. Afspraken worden altijd nagekomen. Ook bij vragen of advies probeert  Waterfly mee te denken om tot een goede oplossing te komen. Complimenten voor jullie maatwerk!


Marco van de Water- Hoofd exploitatie Zwembad de Koploper Lelystad
Al enige jaren mogen wij gebruik maken van de adviezen en producten van Waterfly. We worden altijd zeer vriendelijk en professioneel geholpen door Leo en Susan. Niet alleen een breed assortiment, maar ook op maat gemaakte artikelen die altijd aan de hoge kwaliteitseisen voldoen. En zit je een keer in nood? Waterfly zoekt met je mee naar oplossingen.