Zwembanden

Waterfly Nederland

Goudstraat 2
Industrieterrein Oostervaart
8211 AP Lelystad


Telefoon
0320 - 26 18 33

Producten

Waterfly heeft honderden producten op het gebied van zwemmen, leszwemmen, zwembadmaterialen, zwemsporten zoals waterpolo en wedstrijdzwemmen. Hieronder treft u een overzicht van de productgroepen. 

Producten Waterfly NederlandWaterfly Nederland heeft honderden producten op voorraad.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig of bent u op zoek naar een specifiek product? Neem gerust contact met ons op!


Aqua Fitness

Aqua Fitness

Naast het nieuwe concept "De Natte Sportschool" hebben wij een zeer ruim assortiment aquafitnessmaterialen, materiaalwagens en andere attributen. Bekijk assortiment en bestel direct!

Doorzwemmatten

Leszwemmen

Geeft uw zwembad of vereniging ook zwemles? Wij leveren echt alles op het gebied van zwemlesmaterialen! Van lesplankjes tot doorzwemmatten. Bekijk assortiment en bestel direct!

pull buoy

Persoonlijke accessoires

Bent u op zoek naar een 'pull buoy', trekkoord of een weerstandsgordel? Dit zijn slechts een paar voorbeelden van onze uitgebreide collectie persoonlijke accessoires. Bekijk assortiment en bestel direct!

Fluitje

Reddingsmaterialen

Een badmeesterstoel hoort natuurlijk thuis in ieder zwembad. Maar we hebben onder andere ook 'reddingshaken' en 'werpzakken'. Kortom belangerijke materialen voor de veiligheid van uw zwemmers! Bekijk assortiment en bestel direct!

Waterpolo cap

Waterpolo

Op het gebied van waterpolo hebben wij echt bijna alles! Of het nu om een juryvlag gaat of een waterpolobal, u kunt het zo gek niet bedenken en wij hebben het. Bekijk assortiment en bestel direct!

Waterspelen

Waterspelen

Spelletjes in het water blijven altijd leuk. Of je nou 4 of 40 jaar bent! Zeer leuke spelmaterialen voor zowel de doelgroepen als voor het vrijzwemmen. Bekijk assortiment en bestel direct!

zwemkleding

Zwemkleding

Bent u op zoek naar een zwembroek, badpak of bikini? Waterfly heeft een uitgebreide collectie! Wilt u uw logo op de zwemkleding? Wij zorgen ervoor! Bekijk assortiment en bestel direct!

Trap zwembad

Zwembadinrichting

Een zwembad moet uiteraard ook ingericht worden. Denk hierbij aan materiaalrekken, wagens, trappen, zwemlijnen etc. Bij ons bent u op het juiste adres. Ook voor een passend advies helpen wij u graag! Bekijk assortiment en bestel direct!

Heeft u vragen?

Ben u op zoek naar een artikel en kunt u dit niet vinden of zou u een bestaand artikel graag in een ander jasje zien? U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen en de mogelijkheden bespreken.